Missie

Wij helpen en begeleiden samen met onze Border Collies en schapen teams en individuen in het maken van keuzes. Keuzes ten aanzien van leiderschap, individuele keuzes en keuzes met betrekking tot het werken in teamverband.

Deze missie is eigenlijk heel simpel: KIES en neem je verantwoordelijkheid!

Hier kunnen we hele strategieën op loslaten, maar het doel is eigenlijk heel makkelijk, leer zelf je keuze te bepalen en neem je verantwoordelijkheid . Het maken van keuzes kan prima in de praktijk worden gebracht met de herder/handler, de Border Collie en een koppel schapen. De gehele interactie tussen hen is een mooie vergelijking met hoe het in het dagelijks leven gaat tussen werknemers, werknemers onderling en het management.

Iedere hond heeft zijn/haar eigenschappen, of ze volleerd  zijn of beginnend. Je haalt eruit wat erin zit of wat hun kwaliteit is, gebruik ze waar ze goed in zijn en probeer, indien het kan, de werkzaamheden uit te breiden.

 We maken onderdeel uit van theoretische trainingsmodellen van oa Kotter & Bridges, de praktijk laat zien wat je in theorie geleerd hebt. Je kunt zelf ervaren wat het resultaat is door middel van het leiden van de kudde. Communicatie -dus ook die tussen herder en hond- is essentieel.

 

IMG_insta09 IMG_insta08 IMG_insta07 IMG_insta06 IMG_insta05 IMG_insta04