Wie ben ik

Na een behoorlijk divers arbeidsverleden heb ik een punt bereikt om al deze ervaringen te bundelen en te delen met mensen die op een punt in hun leven of bij een arbeidsvraagstuk zijn aangekomen en hier een extra zetje in de rug bij nodig hebben.

In het arbeidsverleden waar ik mee te maken heb gehad stond met name de vraag centraal : “Is dit nu wat ik wil?”. En dan niet de vraag of ik het tot aan mijn pensioen wil doen, maar of ik het volgend jaar nog wil doen. Waarom zou ik iets doen, als ik het niet echt leuk vind? Natuurlijk, er zijn dingen die moeten, maar dan spreek ik niet over de aard van een baan of keuze.

De belangrijkste en leerzame ervaringen heb ik tijdens mijn vrijwilligerswerk opgedaan. Van het coachen en trainen van diverse waterpoloteams heb ik veel kunnen leren, wat gespiegeld aan werkomgeving veel overeenkomsten kent. Maar ook het verzorgen van jeugdkampen met een groot aantal kinderen en leiding heeft grotere overeenkomsten met organisaties, dan je zou denken.

Terugkomend op mijn achtergrond, waarin ik achtereenvolgend instellingskok, cateringmedewerker (diverse), medewerker op een tankstation, shopmanager kledingzaak, winkelleider computerwinkel, ICT architect Ministerie van Defensie en Lepelwagenchauffeur bij de ANWB zou je toch denken, dat ik uiteindelijk de rust heb gevonden en tot aan mijn pensioen mijn tijd uitzing, nee dus…

 

Ik ben Peter Lankhuijzen en hoe ik geworden ben wie ik ben, is de samenloop van omstandigheden en vooral de simpele keuzes die ik heb gemaakt. Ik help graag mensen die ergens in hun loopbaan zijn vastgelopen, dit doe ik samen met mijn Border Collies en mijn schapen. Ik wil benadrukken, dat ik ervaringen deel, die het maken van keuzes misschien vergemakkelijkt, de begeleiding is in handen van o.a mijn partner Yolanda Veenendaal.

Onderstaand een leuke impressie van Linda TV van mijn ochtendritueel als..

 

IMG_insta03 IMG_insta02 IMG_insta01 WinterSheep01 IMG_insta14